Αμερικανικές εκλογές: Ο Σλοβένος πρωθυπουργός συνεχάρη τον Τραμπ με την καταμέτρηση να μην έχει ολοκληρωθεί

Ξεκάθαρη η νίκη του Τραμπ, υποστήριξε ο πρωθυπουργός της χώρας καταγωγής της Μελάνια

Ο Σλοβένος πρωθυπουργός Γιάνεζ Γιάνσα συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για την ξεκάθαρη νίκη, όπως τη χαρακτήρισε σε ανάρτησή του στο Twitter, στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος κήρυξε τη νίκη του πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίσθηκε σήμερα πως νίκησε τον δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν ενώ εκατομμύρια ψήφοι δεν έχουν ακόμη καταμετρηθεί σε μια κούρσα για τον Λευκό Οίκο, η οποία εξελίσσεται στήθος με στήθος και δεν θα έχει κριθεί έως ότου μια χούφτα πολιτείες ολοκληρώσουν την καταμέτρηση των ψήφων μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες.



«Είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι ο αμερικανικός λαός εξέλεξε τους @realDonaldTrump (Ντόναλντ Τραμπ) @Mike_Pence (Μάικ Πενς) για #4ακόμαχρόνια», δήλωσε ο ηγέτης της Σλοβενίας, που είναι η πατρίδα της πρώτης κυρίας Μελάνια Τραμπ.

«Όσο περισσότερες οι καθυστερήσεις και άρνηση των γεγονότων από τα #MSM (κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης), τόσο μεγαλύτερος ο τελικός θρίαμβος για τον #POTUS (πρόεδρο των ΗΠΑ)», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιάνσα, ένας δεξιός πολιτικός που είχε εκφράσει τη στήριξή του προς τον Τραμπ ενόψει των εκλογών. «Συγχαρητήρια @GOP (ρεπουμπλικανικό κόμμα) για ισχυρά αποτελέσματα σε όλες τις ΗΠΑ».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα παράνομη NAVTEX από Τουρκία: Στέλνει το Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ

Η Σάρα ΜακΜπράιντ γίνεται η πρώτη τρανς Γερουσιαστής στην ιστορία των ΗΠΑ

Ο Μπόρατ ξεβρακώνει «ψεκασμένους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr