Αμερικανικές εκλογές 2020: Η viral φωτογραφία που δείχνει στον Τραμπ την... έξοδο!

Αμερικανικές εκλογές 2020: Η viral φωτογραφία που δείχνει στον Τραμπ την... έξοδο!

Τον γύρο του κόσμου έκανε το «κλικ» του Τζάμιν Μπότσφορντ της Washington Post κατά την διάρκεια της ομιλίας του προέδρου των ΗΠΑ

Trumpexit
Ο Τζάμιν Μπότσφορντ βρήκε την κατάλληλη γωνία για να τραβήξει την φωτό που συζητήθηκε πολύ και έγινε viral, με τον Ντόναλντ Τραμπ να μιλάει και την ταμπέλα Εxit να του δείχνει κατά κάποιο τρόπο τα... μελλούμενα.

Το κλικ του για την Washington Post είναι αναμφίβολα μία από τις φωτογραφίες της χρονιάς και σίγουρα μία από τις καλύτερες των φετινών εκλογών στις ΗΠΑ. Αυτών που, προς το παρόν, δείχνουν τον Τζο Μπάιντεν να βρίσκεται πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο, ειδικά αν πάρει την Πολιτεία της Τζόρτζια, στην οποία προηγείται και η οποία δίνει 16 εκλέκτορες στον νικητή.

Την ίδια στιγμή, ο αντίπαλός του επιδίδεται στο συνηθισμένο του πογκρόμ εναντίον των media, ειδικά μετά από τις δικαστικές «σφαλιάρες» που έφαγε τα τελευταία 24ωρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι εκλογές θα αργήσουν να τελειώσουν, αφού ο Τραμπ δεν θα πέσει εύκολα και θα κάνει ό,τι μπορεί, για να κερδίσει στο νήμα.

Ο πλανητάρχης που έκανε... πλάκα στην αρχή της πανδημίας με τον κορωνοϊό, λέγοντας ότι δεν είναι τίποτε σοβαρό, μέχρι που νόσησε τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του, παραμένει στον δικό του κόσμο. Ο λαϊκισμός που πλάσαρε στους Αμερικανούς εκδηλώνεται και σε κάθε του δήλωση, ενώ η φωτογραφία του Μπότσφορντ ήρθε λίγες ημέρες μετά το καταπληκτικό σκίτσο σε άρθρο του New Yorker.

Κλείσιμο
Τον εμφάνιζε ντυμένο τον μισό με κοστούμι και τον άλλο μισό με την πορτοκαλί φόρμα του φυλακισμένου, ενώ ο τίτλος ήταν «Γιατί ο Τραμπ δεν αντέχει να χάσει τις εκλογές».

new_yorker_2





Εκλογές, οι οποίες έχουν ακόμη δρόμο μπροστά, αφού η καταμέτρηση συνεχίζεται και όταν τελειώσει, θα έχουμε σίγουρα αίτημα Τραμπ για επαναληπτική, άγνωστο ακόμη σε πόσες πολιτείες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Τρέχουν να προλάβουν το κλείσιμο των καταστημάτων οι Αθηναίοι - Μεγάλες ουρές

Κύθνος: Εντυπωσιακά ευρήματα σε ανασκαφή - Δείτε τις φωτογραφίες 

Τάκης Θεοδωρικάκος: Με τρία ωράρια οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο - Τι ισχύει για γονείς με παιδιά στο Γυμνάσιο 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ