Τα μυστικά και πολυτελή καταφύγια των μεγιστάνων – Πού τα χτίζουν και γιατί κρύβονται

Πλούσιοι επιχειρηματίες έχουν ένα plan B σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης - Καταφύγια που διαθέτουν όλες τις ανέσεις. Σινεμά, πισίνες, υπόγεια πάρκα, γυμναστήρια, playrooms και όχι μόνο

Καθημερινά διαβάζουμε για δισεκατομμυριούχους που μάχονται να σώσουν την ανθρωπότητα, να προστατεύσουν τον πλανήτη μας. Η παγκόσμια οικονομική ελίτ, κάθε χρόνο δωρίζει υπέρογκα χρηματικά ποσά για την καταπολέμηση της φτώχειας, για την εξάλειψη ασθενειών, για την κλιματική αλλαγή κτλ.

Παρά τις προσπάθειες όμως, ζητήματα που ταλανίζουν για χρόνια την ανθρωπότητα και αυτόν εδώ τον πλανήτη εξακολουθούν να υφίστανται. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά οι μεγιστάνες αυτού του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου που επιλέγουν να ξοδέψουν επιπλέον χρήματα για να φτιάξουν τις δικές τους διαστημικές εταιρείες και να ξεκινήσουν τα διαπλανητικά ταξίδια.

Από πέρσι, βρισκόμαστε ενώπιον μιας άνευ προηγουμένου υγειονομικής κρίσης – σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα έλεγαν κάποιοι – που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα μας κρατούσε «κλειδωμένους» για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα. Κι όμως, πολλά μπορούν να συμβούν γιατί πολύ απλά … ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει.

Τα μυστικά και πολυτελή καταφύγια των μεγιστάνων – Πού τα χτίζουν και γιατί κρύβονται

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr