Γιώργος και Αντώνης Γλου: Βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια τους στην Καστέλα

Τα ακίνητα των δύο αδελφών στην παραλιακή λεωφόρο της πιο ακριβής περιοχής του Πειραιά οδηγούνται σε πλειστηριασμό στις 19 Οκτωβρίου και στις 16 Φεβρουαρίου - Στα 3,3 εκατ. ευρώ και στις 950.400 ευρώ οι τιμές πρώτης προσφοράς

Τέσσερις μήνες και 64 νούμερα χωρίζουν τις… τύχες των πολυτελών κατοικιών των αδελφών Γλου.

Οι τέσσερις μήνες είναι ο χρόνος που μεσολαβεί από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου που και οι δύο θα βγουν στο σφυρί. Τα 64 νούμερα είναι αυτά που επίσης μεσολαβούν από το «10» της λεωφόρου Αλ. Παπαναστασίου (πρώην Φαλήρου και ακόμη παλαιότερα Βασιλέως Παύλου) στην Καστέλα όπου βρίσκεται το εντυπωσιακό σπίτι του Γιώργου Γλου μέχρι το «74» του ίδιου δρόμου όπου βρίσκεται εκείνο του Αντώνη Γλου.

Το θέμα, όμως, είναι ότι την ανεμπόδιστη θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού που τα δύο αδέλφια μοιράζονταν επί αρκετά χρόνια, σε λίγο καιρό θα την απολαμβάνουν κάποιοι άλλοι.

Γεγονός που αποτελεί το τελευταίο, ίσως, επεισόδιο στο μακρύ σήριαλ της πτώσης μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ανδρικής ένδυσης που υπήρξαν στη χώρα.

Η άνοδος και η πτώση της «Glou»
Ο Γιώργος και ο Αντώνης Γλου κατάφεραν να γράψουν ένα από τα πλέον ηχηρά επιχειρηματικά success stories των προηγούμενων δύο δεκαετιών, το οποίο έμελλε να γνωρίσει μια εξίσου ηχηρή «αποκαθήλωση».

Η αφετηρία τους ήταν από τις φτωχογειτονιές του Πειραιά, στον οποίο παρέμειναν πιστοί για πάντα. Η ιστορία της «Glou», ωστόσο, ξεκίνησε το 1984 από ένα μαγαζί με ανδρικά ρούχα στην οδό Tσαμαδού 30. Στην πορεία ο συνδυασμός της καλής ποιότητας και των προσιτών τιμών εκτόξευσε τη φήμη του brand και το ένα κατάστημα έφερνε το άλλο. Έτσι, μέχρι το 2006 η «Glou» έφτασε να διαθέτει δίκτυο 67 καταστημάτων και ακόμη 12 για άλλες φίρμες που αντιπροσώπευαν μεταξύ των οποίων και εκείνη της Puma.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr