Σπύρος Θεοδωρόπουλος στο newmoney: Γιατί εισήλθαμε στην «Ελληνικοί Χυμοί»

Σπύρος Θεοδωρόπουλος στο newmoney: Γιατί εισήλθαμε στην «Ελληνικοί Χυμοί»

Τι βλέπει στην εταιρεία που δημιούργησαν οι Αλέξανδρος Μιχαηλίδης και Γιώργος Τζήκας και στην οποία θα λάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών από κοινού με το EOS Capital που διαχειρίζεται ο Απόστολος Ταμβακάκης – Τι λέει για τις επόμενες επενδυτικές κινήσεις του

spiros_theodoropoulos_xr
Περίπου έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση πώλησης της Chipita στην Mondelez International και εν των μέσω της δημόσιας πρότασης για τη Νίκας, ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος προχωρά στη πρώτη του επένδυση.

Ενώνοντας δυνάμεις με το EOS Capital που διαχειρίζεται ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης αναμένεται να λάβουν από κοινού το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας «Ελληνικοί Χυμοί ΑΕΒΕ». Μία εταιρεία που «τρέχουν» εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια οι κ.κ. Αλέξανδρος Μιχαηλίδης και Γιώργος Τζήκας καταφέρνοντας να κυριαρχήσει στο χώρο των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στη χώρα μας αναλαμβάνοντας σχεδόν για όλα τα σούπερ μάρκετ να παράγει χυμούς με τα σήματα τους. Βέβαια διαθέτει και τα δικά της brands (Viva, Belo και Viva Slim).

Αν και λεπτομέρειες της κατ’ αρχήν συμφωνίας, όπως το ύψος του ντιλ ή το ακριβές μερίδιο που θα αναλάβουν από κοινού δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη, ο κ. Θεοδωρόπουλος επισημαίνει στο newmoney ότι πρόκειται για το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης