Το λάθος που κάνουμε τόσα χρόνια με τη σοκολάτα: Η ιδανική ώρα και τα κομμάτια που είναι αρκετά

Το λάθος που κάνουμε τόσα χρόνια με τη σοκολάτα: Η ιδανική ώρα και τα κομμάτια που είναι αρκετά

Η επιστήμονας τροφίμων Natalie Alibrandi, μάς λέει λοιπόν μέσω της Telegraph μας δίνει συμβουλές για τη σοκολάτα

Το λάθος που κάνουμε τόσα χρόνια με τη σοκολάτα: Η ιδανική ώρα και τα κομμάτια που είναι αρκετά
Δεν το έχουμε αναρωτηθεί ποτέ και γιατί άλλωστε να το κάνουμε, αφού κύριο μέλημα μας είναι να την καταβροχθίσουμε, ωστόσο να που έρχεται η επιστήμη, να μάς καταρρίψει τα πάντα και να μας πει, πως τόσα χρόνια τρώμε… λάθος τη σοκολάτα!

Η επιστήμονας τροφίμων Natalie Alibrandi, μάς λέει λοιπόν μέσω της Telegraph πως η σοκολάτα δεν πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο, καθώς τα επίπεδα υγρασίας είναι πολύ υψηλά. Αντίθετα, η ιδανική θερμοκρασία για τη φύλαξη της σοκολάτας είναι οι 18 βαθμοί Κελσίου.

https://www.gazzetta.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης