Το ασφαλέστερο όχημα στον κόσμο: Μπορεί να αντέξει μέχρι και εκρήξεις βομβών

Το Vengeance είναι κατασκευασμένο όχι μόνο για ασφάλεια αλλά και για άνεση, διαθέτοντας ένα ευρύχωρο εσωτερικό που μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ επιβάτες σε τρεις σειρές βελούδινων καθισμάτων

Αυτό είναι το «ασφαλέστερο αυτοκίνητο στον κόσμο», το Rezvani Vengeance είναι ένα SUV που μοιάζει με τανκ και έχει σχεδιαστεί για να αντέχει μέχρι και εκρήξεις βομβών. Αυτό το εξαιρετικό όχημα μοιάζει περισσότερο με όχημα βγαλμένο από ταινία δράσης παρά με τυπικό SUV.

Το Rezvani Vengeance αναπτύχθηκε από την Rezvani Motors, έναν ανεξάρτητο κατασκευαστή αυτοκινήτων επιδόσεων με έδρα την Καλιφόρνια, γνωστό για τα high-end σπορ αυτοκίνητά του. Η Rezvani κέρδισε για πρώτη φορά την προσοχή με μοντέλα όπως το Beast, ένα ακραίο σπορ αυτοκίνητο του οποίου ο πρώτος αγοραστής ήταν ο σούπερ σταρ της μουσικής Chris Brown.

Ωστόσο, το 2022, η εταιρεία έκανε ένα τολμηρό βήμα προς μια νέα κατεύθυνση λανσάροντας το Vengeance, ένα off-roader κατασκευασμένο με προδιαγραφές σχεδόν στρατιωτικού επιπέδου. Το όχημα σχεδιάστηκε από τον ψηφιακό καλλιτέχνη Milen Ivanov, ο οποίος είχε ως στόχο να το κάνει να μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν από βιντεοπαιχνίδι. Με το φουτουριστικό και εκφοβιστικό του στυλ, το Vengeance ανταποκρίνεται σίγουρα στο όνομά του.

Το Vengeance είναι κατασκευασμένο όχι μόνο για ασφάλεια αλλά και για άνεση, διαθέτοντας ένα ευρύχωρο εσωτερικό που μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ επιβάτες σε τρεις σειρές βελούδινων καθισμάτων.

www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr