Βρετανίδα τουρίστρια πήγε διακοπές στην Τουρκία και έπαθε «πλάκα» με τις τιμές στο αεροδρόμιο του Νταλαμάν: «Απόλυτη κοροϊδία»

Μια γυναίκα έγινε έξαλλη όταν της ζητήθηκε να δώσει ένα τεράστιο ποσό για ένα μπέργκερ στο αεροδρόμιο του Νταλαμάν στην Τουρκία

Μια τουρίστρια έμεινε άναυδη από τις εξωφρενικές τιμές των τροφίμων που συνάντησε σε ένα τουρκικό αεροδρόμιο. Πρόσφατα, ανέβασε ένα video στο TikTok για να εξηγήσει την απογοήτευσή που ένιωσε από τις αυξήσεις των τιμών. Η Hayley Duffy δηλώσε στο video της ότι δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε τις τιμές στο αεροδρόμιο του Νταλαμάν.

Στο viral βίντεό της, εξήγησε: «Οι τιμές των τροφίμων στο αεροδρόμιο του Νταλαμάν είναι αστείες. Περιμένετε... 20 ευρώ για ένα μικρό μπέργκερ».

Το κλιπ της έχει συγκεντρώσει έκτοτε πάνω από 7.000 likes, με τον κόσμο να σπεύδει να σχολιάσει το εξωφρενικό κόστος ενός απλού μπιφτεκιού. Η Hayley ήταν απολύτως εξοργισμένη και αισθάνθηκε υποχρεωμένη να μοιραστεί την εμπειρία της που στο τέλος τη χαρακτήρισε ως απόλυτη κοροϊδία.

Ένας χρήστης μοιράστηκε τη δική του εμπειρία, γράφοντας: «Μου κόστισε 120 λίρες για πέντε άτομα για να φάμε στα McDonald's». Ένας άλλος μακροχρόνιος επισκέπτης της Τουρκίας είπε: «Πηγαίνω στην Τουρκία εδώ και 20 χρόνια. Αυτή ήταν η τελευταία μου χρονιά. Έχουν τρελαθεί εκεί πέρα».

www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr