Το εγκαταλελειμμένο αεροπλάνο του Πάμπλο Εσκομπάρ: Το πλήρωμα «φάντασμα» και η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Σημαντική προσοχή έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν λίγους μήνες στο Youtube. Ένας δημιουργός περιεχομένου προσπάθησε να λύσει το μυστήριο πίσω από ένα αεροσκάφος που εικάζεται ότι άνηκε στον Πάμπλο Εσκομπάρ

Ένας τολμηρός εξερευνητής μοιράστηκε την ανατριχιαστική θεωρία του σχετικά με την τύχη του πληρώματος που επέβαινε σε ένα εγκαταλελειμμένο αεροπλάνο, το οποίο κάποιοι πιστεύουν ότι ανήκε στον διαβόητο βαρόνο των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ. Η ανακάλυψη έγινε μετά από ένα εξαντλητικό τριήμερο οδοιπορικό μέσα στην πυκνή μεξικανική ζούγκλα.

Ο Mike Corey, ένας εξερευνητής και δημιουργός περιεχομένου που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές κανάλι «Fearless & Far» στο YouTube, κατέγραψε το ταξίδι για τους 2,82 εκατομμύρια συνδρομητές του. Ο εξερευνητής είναι γνωστός για τις συναρπαστικές αποδράσεις του σε όλο τον κόσμο, και αυτή η πρόσφατη αποστολή, που ανέβηκε τον Ιούνιο, δεν ήταν διαφορετική. Η αποστολή του Corey ήταν να αποκαλύψει την ιστορία πίσω από ένα μυστηριώδες αεροσκάφος που συνετρίβη, το οποίο κάποιοι εδώ και καιρό εικάζουν ότι συνδέεται με τις διαβόητες επιχειρήσεις ναρκωτικών του Εσκομπάρ.

Διαβάστε περισσότερα: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr