Συνεχίζεται η κατασκευή του μεγαλύτερου κτιρίου στον κόσμου εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων: Χιλιάδες νεκροί εργάτες σε μόλις οκτώ χρόνια!

Συνεχίζεται η κατασκευή του μεγαλύτερου κτιρίου στον κόσμου εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων: Χιλιάδες νεκροί εργάτες σε μόλις οκτώ χρόνια!

21.000 μετανάστες εργάτες έχουν πεθάνει στα εργοτάξια της Σαουδικής Αραβίας, από τότε που ανακοινώθηκε το Saudi Vision 2030

ktirio_gazzetta_arthrou
21.000 μετανάστες εργάτες έχουν πεθάνει στα εργοτάξια της Σαουδικής Αραβίας, από τότε που ανακοινώθηκε το Saudi Vision 2030!
Ξεκίνησε επίσημα στη Σαουδική Αραβία η κατασκευή του ουρανοξύστη Mukaab, ύψους 400 μέτρων, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι θα είναι το μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο.

Η κατασκευάστρια εταιρία - η New Murabba Development Company - που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τη Σαουδική Αραβία, δήλωσε ότι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί κατά 86% και το έργο θα είναι έτοιμο έως το 2030.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας παρουσίασε τα ολοκληρωμένα σχέδια για την κατασκευή του ουρανοξύστη Mukaab, ο οποίος θα έχει ύψος 400 μέτρων και θα έχει σχήμα κύβου. Το έργο θα ενταχθεί στο σχέδιο Murabba στο κέντρο της πόλης του Ριάντ και περιγράφεται ως το «νέο πρόσωπο του Ριάντ».

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης