TikToker σοκαρίστηκε όταν είδε τι υπήρχε μέσα στο δοχείο με το αλεύρι
TikToker σοκαρίστηκε όταν είδε τι υπήρχε μέσα στο δοχείο με το αλεύρι
Νεαρή TikToker σοκαρίστηκε όταν είδε τι περιείχε το δοχείο με το αλεύρι το οποίο είχε αφήσει εκτός ψυγείου
Μια νεαρή TikToker παρατήρησε κάτι που την σόκαρε όταν άνοιξε το δοχείο με το αλεύρι το οποίο είχε κρατήσει εκτός ψυγείου.
Όπως αποκαλύπτει μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε και το οποίο έχει γίνει viral, όταν άνοιξε το δοχείο παρατήρησε ότι ήταν γεμάτο με μικρά ζωύφια, τα οποία είχαν πάει σε όλο το δοχείο.
Τα σκαθάρια του αλευριού τα οποία εντόπισε, γνωστά και ως σκαθάρια του ντουλαπιού, είναι μικρά, κοκκινωπά-καφέ έντομα που μπορούν να μπουν σε ανοιχτά δοχεία. Οι κατσαρίδες, οι σκώροι του ντουλαπιού, οι ρυζοσκώληκες και τα πριονωτά σκαθάρια σιτηρών βρίσκονται επίσης συνήθως στα ντουλάπια και είναι εύκολο να μπουν στο αλεύρι που δεν έχει σφραγιστεί κατάλληλα σε κενό αέρος.
Σύμφωνα με το AllRecipes, η αποθήκευση του αλευριού στην κατάψυξη για λίγες ημέρες είναι η καλύτερη δυνατή λύση στην οποία μπορείς να απαλλαχθείς από τυχόν εισβολλές «παράσιτων» μέσα στο αλεύρι και όχι μόνο.
Τα tips που δίνουν οι ειδικοί σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ότι εαν ανακαλύψετε τρόφιμα στο ντουλάπι σας που έχουν ήδη μολυνθεί από έντομα, είναι καλύτερο να τα πετάξετε απλά στα σκουπίδια. Τα σκουπίδια θα πρέπει επίσης να απομακρυνθούν από το σπίτι, ώστε τα ζωύφια να μην συρθούν σε άλλη πηγή τροφής. Ενώ μια πολύ καλή περίπτωση απώθησης τους είναι οι μυρωδιές από φύλλα δάφνης, έλαιο μέντας και έλαιο ρίγανης.
www.gazzetta.gr
Όπως αποκαλύπτει μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε και το οποίο έχει γίνει viral, όταν άνοιξε το δοχείο παρατήρησε ότι ήταν γεμάτο με μικρά ζωύφια, τα οποία είχαν πάει σε όλο το δοχείο.
Τα σκαθάρια του αλευριού τα οποία εντόπισε, γνωστά και ως σκαθάρια του ντουλαπιού, είναι μικρά, κοκκινωπά-καφέ έντομα που μπορούν να μπουν σε ανοιχτά δοχεία. Οι κατσαρίδες, οι σκώροι του ντουλαπιού, οι ρυζοσκώληκες και τα πριονωτά σκαθάρια σιτηρών βρίσκονται επίσης συνήθως στα ντουλάπια και είναι εύκολο να μπουν στο αλεύρι που δεν έχει σφραγιστεί κατάλληλα σε κενό αέρος.
Σύμφωνα με το AllRecipes, η αποθήκευση του αλευριού στην κατάψυξη για λίγες ημέρες είναι η καλύτερη δυνατή λύση στην οποία μπορείς να απαλλαχθείς από τυχόν εισβολλές «παράσιτων» μέσα στο αλεύρι και όχι μόνο.
Τα tips που δίνουν οι ειδικοί σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ότι εαν ανακαλύψετε τρόφιμα στο ντουλάπι σας που έχουν ήδη μολυνθεί από έντομα, είναι καλύτερο να τα πετάξετε απλά στα σκουπίδια. Τα σκουπίδια θα πρέπει επίσης να απομακρυνθούν από το σπίτι, ώστε τα ζωύφια να μην συρθούν σε άλλη πηγή τροφής. Ενώ μια πολύ καλή περίπτωση απώθησης τους είναι οι μυρωδιές από φύλλα δάφνης, έλαιο μέντας και έλαιο ρίγανης.
www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα