Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη κόντρα στην Athens Kallithea: «Κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη κόντρα στην Athens Kallithea: «Κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 επί της Athens Kallithea στάθηκε στο κακό δεύτερο μέρος της ομάδας του

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αγχώθηκε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, όμως κατάφερε να «λυγίσει» την Athens Kallithea με 2-1 και να πάρει το τρίποντο της νίκης. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του Φαλήρου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από την ομάδα του και ανέφερε πως αυτό το ματς πρέπει να γίνει μάθημα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

«Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι έγιναν τα πάντα. Στην αρχή είμασταν κυρίαρχοι, τους πιέσαμε, ήταν ένα πολύ καλό ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το ανάποδο, εκείνοι μας δυσκόλεψαν, μας πίεσαν, ήταν κυρίαρχοι και εν τέλει κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Για το αν επηρέασε την ομάδα ο τραυματισμός του Έσε: «Η αλήθεια είναι ότι η απόδοση είχε αρχίσει να πέφτει πριν το ημίχρονο. Δεν έχει να κάνει ο τραυματισμός του Έσε αλλά το γεγονός ότι μπήκαν δύο παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία μαζί μας, ίσως ναι επηρεαστήκαμε. Κάτι ένιωσε, περιμένουμε τη διάγνωση των γιατρών, δεν έχουμε εικόνα»

Για τον Κάρμο: «Τον θέλαμε πριν την προετοιμασία, δεν τον είχαμε αλλά το παλέψαμε και τον πήραμε πίσω γιατί μας βοήθησε πολύ πέρσι και ελπίζω το ίδιο και φέτος»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3q48mu27jll)


Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ
Κλείσιμο
«Ξεκίνησαν όλα πολύ καλά, στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε τον έλεγχο και κάναμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και έβαλε ένα γκολ που το άξιζε. Φαινόταν πως δεν γινόταν να αλλάξει κάτι, όμως στο τέλος βρήκαμε το γκολ και πήραμε το ματς. Πρέπει να μας γίνουμε μάθημα το ματς και να δουλέψουμε σε σημεία του παιχνιδιού μας».

Για την επιρροή της απουσίας του Έσε μετά τον τραυματισμό του: «Δεν έχουμε νέα για την κατάσταση του. Θα τον εξετάσουν οι γιατροί και θα δούμε τι έχει. Είναι ήρεμος στα αποδυτήρια, όμως αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έπρεπε να βγει. Είχαμε αρχίσει να πέφτουμε από τα τελευταία λεπτά του δεύτερου μέρους. Σίγουρα δεν βοήθησε η απουσία του. Μας έλειψε ένας παίκτης που έχει έλεγχο στο κέντρο. Μετά την αλλαγή του ο αντίπαλος άρχισε να απειλεί περισσότερο».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πήρε δυο γκολ από δυο μεταγραφικά αποκτήματα: «Σημασία έχει να μπαίνει γκολ και όχι αν το έβαλε παλιός ή καινούργιος παίκτης. Πρέπει όλοι οι παίκτες να βελτιωθούν. Για παράδειγμα ο Βέλντε πρέπει να βελτιωθεί στην ανασταλτική του συνεισφορά. Ο Γιάρεμτσουκ πρέπει να βελτιωθεί στη σωματική του κατάσταση. Σίγουρα το γκολ θα τον βοηθήσει στην ψυχολογία του».

Για το κατά πόσο ανησυχεί για την προσθήκη ποδοσφαιριστών με δημιουργία στο παιχνίδι τους ενόψει της δήλωσης της ευρωπαϊκής λίστας: «Στα πρώτα 25 λεπτά η ομάδα ήταν πολύ πλήρης, δημιουργική και παίξαμε ολοκληρωμένα. Η αγορά είναι ακόμα ανοιχτή και θα γίνουν προσθήκες. Η ομάδα μας έχει βλέψεις να φέρει εις πέρας τη χρονιά, όπως έπαιξε σήμερα στα πρώτα 25 λεπτά».

Ντονάτι: «Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών μου σε αυτό το γήπεδο»
Από την πλευρά της Athens Kallithea ο τεχνικός της ομάδας, Μάσιμο Ντονάτι, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, ενώ εξέφρασε το παράπονο του για την κάρτα που πήρε.

Νομίζω πως η εμφάνιση της ομάδας μου ήταν καλή. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θα θέλαμε προφανώς αλλά δεν είναι εύκολο να έρθεις μπροστά σε τέτοιο γήπεδο και σε τέτοιους οπαδούς και να κάνεις τέτοιο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που το πάλεψαν. Αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση για εμάς. Πρέπει να έχουμε ενθουσιασμό, καθώς για πολλά χρόνια η ομάδα δεν ήταν στη Superleague. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον αντίπαλο για τη νίκη. Αύριο είναι μια νέα μέρα και θα ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς

Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός ξεκινάει πολύ δυνατά τα παιχνίδια του για αυτό θέλαμε στο πρώτο μέρος να είμαστε πιο συμπαγής επιθετικά για να μείνουμε στο ματς. Μετά το 1-0 βάλαμε έναν πιο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή και βελτιωθήκαμε. Μετά την ισοφάριση δεν το άλλαξα γιατί πίστευα πως θα μπορούσαμε να αμυνθούμε και να επιτεθούμε το ίδιο.

Σε δυο ματς έχω πάρει δυο κίτρινες κάρτες! Σήμερα πήρα κίτρινη κάρτα επειδή φώναζα σε δικό μου ποδοσφαιριστή. Πρέπει να μάθω αν μπορώ να μιλάω στους παίκτες μου».


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο μεγαλύτερος βομβαρδισμός από τη Ρωσία από την έναρξη της σύγκρουσης - Δείτε βίντεο

Σαντορίνη: Εξαντλημένο γαϊδουράκι κατέρρευσε από το βάρος του φορτίου που κουβαλούσε - Φωτογραφίες

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Η ένδοξη προπονητική καριέρα, τα ροζ σκάνδαλα και η άνιση μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ