Πολιτική για τα πανηγύρια…

Όταν κάνεις επίδειξη της πολιτικής σου «πυγμής» σε πανηγύρια, όταν στοχοποιείς μια χούφτα μικροπωλητές της δεκάρας ως κύριους υπαίτιους για την μάστιγα της φοροδιαφυγής και κλείνεις τα μάτια στις «καραμπινάτες» περιπτώσεις απόκρυψης εισοδημάτων από το κράτος τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με πολιτική…για τα «πανηγύρια»

Όταν κάνεις επίδειξη της πολιτικής σου «πυγμής» σε πανηγύρια, όταν στοχοποιείς μια χούφτα μικροπωλητές της δεκάρας ως κύριους υπαίτιους για την μάστιγα της φοροδιαφυγής και κλείνεις τα μάτια στις «καραμπινάτες» περιπτώσεις απόκρυψης εισοδημάτων από το κράτος τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με πολιτική…για τα «πανηγύρια».

Με φτηνά και λαϊκίστικα τρικ εντυπωσιασμού δυστυχώς δεν λύνονται τα προβλήματα και πολύ περισσότερο δεν γεμίζουν τα δημόσια ταμεία  Αλλού αιμορραγεί η χώρα και η οικονομία και όχι στα φανάρια και στους πάγκους των λαϊκών αγορών.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να δίνεις δυναμικό παρών στα πανηγύρια και να απουσιάζει πανηγυρικά ο λόγος σου για παράδειγμα από τους χώρους που πραγματικά οργιάζει η φοροδιαφυγή και η απάτη.

Δόξα το θεώ στη χώρα μας υπάρχουν πολλοί χώροι όπου πραγματικά μπορεί κανείς να παρέμβει πολιτικά και να υψώσει το ανάστημά του καταγγέλλοντας αυτούς που πραγματικά θησαυρίζουν εις βάρος των «κοροΐδων» που πληρώνουν μια ζωή. Θα περίμενε κανείς μία παρέμβαση στα «ευαγή ιδρύματα» που κάποιοι πετάνε αστακούς ο ένας στον άλλον, βρε αδερφέ έτσι για τα μάτια του κόσμου. Μια παρέμβαση εκεί που πραγματικά ρέει το "μαύρο" χρήμα.

Εκεί όμως άκρα του τάφου σιωπή…  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr