
Η παρασκευή του εξαιρετικά λεπτού φύλλου του μπακλαβά, καθώς και η χημεία του σιροπιού του, κρύβουν τη δική τους μαγεία και αποτελούν κομμάτι επιστημονικής διερεύνησης.
Η παρασκευή του εξαιρετικά λεπτού φύλλου του μπακλαβά, καθώς και η χημεία του σιροπιού του, κρύβουν τη δική τους μαγεία και αποτελούν κομμάτι επιστημονικής διερεύνησης.
Η ρίγανη είναι ένα βότανο που χρησιμοποιούμε συχνά στη μαγειρική μας και είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες.
Μία από τις αγαπημένες και πιο δημοφιλείς σαλάτες είναι σίγουρα η Caesar και αυτό οφείλεται κυρίως στo κρεμώδες ντρέσινγκ της, το οποίο έχει πλούσια γεύση.
Από θρεπτικές σαλάτες και ομελέτες μέχρι λαχταριστές συνταγές φούρνου, τα μαγειρεμένα μακαρόνια μπορούν να μετατραπούν σε πεντανόστιμα γεύματα για κάθε ώρα της ημέρας
Το να βγάλεις τέλεια ψημένες τις κλασικές χοιρινές μπριζόλες δεν είναι εύκολο. Υπάρχει όμως τρόπος να το πετύχεις.
Τι κάνουμε με το λεμόνι που περισσεύει; Η τόσο συχνή χρήση του το καθιστά σε μια από τις τροφές που αυξάνουν κατά πολύ τη σπατάλη τροφίμων.
Αυτή η «φτωχή κουζίνα» βασίζεται σε απλά, αγνά υλικά και δημιουργεί νόστιμες συνταγές που αντέχουν στον χρόνο και κοστίζουν λιγότερο από 8€
Η φριτέζα αέρος είναι ένα gadget που μας διευκολύνει τη ζωή στην κουζίνα, καθώς είναι εύχρηστο και μας δίνει και αρκετά νόστιμα πιάτα.
Με ιστορία που ξεκινά γύρω στον 6ο αιώνα, όταν οι Λομβαρδοί πολιορκούσαν τη Βερόνα, η παστιτσάδα έχει διανύσει μεγάλες αποστάσεις, χρονικές και πολιτισμικές.
Οι πίτες, ιστορικά κάλυπταν την ανάγκη για κολατσιό σε εργαζόμενους στη γεωργία, καθώς μεταφέρονται και τρώγονται εύκολα, συνδυάζοντας πολλά θρεπτικά συστατικά