Βάζετε το κοτόπουλο σε μπολ μαζί με τη μαρινάτα και ανακατεύετε. Το αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα σκεπασμένο με μεμβράνη.
Σουρώνετε το κρέας και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο.
Στιφάδο με κοτόπουλο και μαυροδάφνη
Σε ένα άλλο τηγάνι σοτάρετε τις πιπεριές σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν λίγο (γύρω στα 2 λεπτά). Το αγγούρι και την ντομάτα θα τα σερβίρετε κρύα.
Ζεσταίνετε τις τορτίγιες και τις γεμίζετε πρώτα με το κοτόπουλο και μετά με τα λαχανικά. Τέλος, προσθέτετε λίγη sour cream και σερβίρετε αμέσως.
Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο
Olivemagazine.gr