Νοστιμιές του κουτιού: Οι καλύτεροι συνδυασμοί για κονσέρβες θαλασσινών
Με λίγη φαντασία, οι κονσέρβες μετατρέποινται σε υπέροχα πιάτα!
Οι θαλασσινές κονσέρβες βρίσκονται στα ράφια κάθε κουζίνας. Με λίγη φαντασία, σου μαγειρεύουν υπέροχα πιάτα, που δεν διστάζουν να νοστιμέψουν ακόμη και τα πιο γιορτινά τραπέζια.
Πώς θα τις ταιριάξεις;
Σε σαλάτες
*Το χταποδάκι, το καβούρι, ο τόνος και η γαρίδα σε άρμη μπαίνουν σε όλες τις σαλάτες με φρέσκα λαχανικά. Το μόνο που σου ζητούν είναι φρέσκο μαϊντανό ή βασιλικό και χυμό με ξύσμα από λεμόνι στη σος.
*Ο μαρινάτος γαύρος, η σαρδέλα, το σκουμπρί και η ρέγγα σε ελαιόλαδο ή στην καπνιστή εκδοχή τους, ταιριάζουν σε μια πατατοσαλάτα αλλά και σε όλες τις σαλάτες με όσπρια.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.