Νοστιμιές του κουτιού: Οι καλύτεροι συνδυασμοί για κονσέρβες θαλασσινών

Νοστιμιές του κουτιού: Οι καλύτεροι συνδυασμοί για κονσέρβες θαλασσινών

Με λίγη φαντασία, οι κονσέρβες μετατρέποινται σε υπέροχα πιάτα!

Νοστιμιές του κουτιού: Οι καλύτεροι συνδυασμοί για κονσέρβες θαλασσινών
Οι θαλασσινές κονσέρβες βρίσκονται στα ράφια κάθε κουζίνας. Με λίγη φαντασία, σου μαγειρεύουν υπέροχα πιάτα, που δεν διστάζουν να νοστιμέψουν ακόμη και τα πιο γιορτινά τραπέζια.

Πώς θα τις ταιριάξεις;

Σε σαλάτες
*Το χταποδάκι, το καβούρι, ο τόνος και η γαρίδα σε άρμη μπαίνουν σε όλες τις σαλάτες με φρέσκα λαχανικά. Το μόνο που σου ζητούν είναι φρέσκο μαϊντανό ή βασιλικό και χυμό με ξύσμα από λεμόνι στη σος.

*Ο μαρινάτος γαύρος, η σαρδέλα, το σκουμπρί και η ρέγγα σε ελαιόλαδο ή στην καπνιστή εκδοχή τους, ταιριάζουν σε μια πατατοσαλάτα αλλά και σε όλες τις σαλάτες με όσπρια.

Δείτε περισσότερες προτάσεις στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης