Θρεπτική και χορταστική σαλάτα με αγκινάρες, που μπορεί να γίνει ιδανική πρόταση για ένα ελαφρύ βραδινό.
Καθαρίζετε τις αγκινάρες και τις βάζετε σε ένα μπολ με νερό και το χυμό των λεμονιών μαζί με τις λεμονόκουπες, για να μη μαυρίσουν. Κόβετε τις αγκινάρες σε πολύ λεπτά φετάκια. Αν τις προτιμάτε βρασμένες, τις βράζετε πρώτα σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά.
Σε μια πιατέλα βάζετε τη ρόκα, τις αγκινάρες, το τριμμένο καρότο, το κρεμμύδι, ολόκληρα τα φύλλα του βασιλικού, τα ντοματίνια, τις ελιές, τον μαϊντανό, το θυμάρι και το ξύσμα του λεμονιού. Αλατίζετε ελαφρά και ανακατεύετε. Στο multi χτυπάτε καλά όλα τα υλικά της βινεγκρέτ. Για να σερβίρετε, περιχύνετε με τη βινεγκρέτ και ανακατεύετε πολύ καλά.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.
Πάρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Σέριφο, Σίφνο; Όπου και όσο μακριά και αν ταξιδεύεις αυτό το καλοκαίρι, υπάρχει ένας απίστευτα πιο γρήγορος, πιο άνετος και πιο συναρπαστικός τρόπος για τα προσεγγίσεις.