Διπλό cheeseburger με μπρόκολο και κόκκινη πιπεριά

Μικροί και μεγάλοι ορκίζονται στη νοστιμιά ενός χυμώδους burger με ωραία λιωμένο τυρί. Με αυτή τη συνταγή, τα παιδιά θα φάνε λαχανικά χωρίς να το καταλάβουν…

Πολτοποιείτε στο μπλέντερ το μπρόκολο και τις πιπεριές.

Ρίχνετε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και ζυμώνετε το μίγμα του κιμά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αφήνετε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα (προαιρετικά).

Vegan burger με μπιφτέκι από άγριο ρύζι, καρύδια και μαύρα φασόλια


Πλάθετε τα μπιφτέκια. Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι της κουζίνας. Ψήνετε τα μπιφτέκια για 4 περίπου λεπτά από κάθε πλευρά.

Τα σερβίρετε ανά δύο ανάμεσα σε στρογγυλό ψωμάκι που θα ζεστάνετε στην τοστιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι με τυρί, κέτσαπ, ντομάτα, κρεμμύδι και μαρούλι ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr