Αβγοσαλάτα με πέστο φρέσκων μυρωδικών

Εύκολη και γρήγορη σαλάτα με αβγά και πέστο μυρωδικών, που θα μπορεί να σταθεί και ως ελαφρύ γεύμα.

Χτυπάτε στο multi τα μυρωδικά ψιλοκομμένα με το σκόρδο και το ελαιόλαδο.

Μόλις λιώσουν, προσθέτετε το χυμό λεμόνι, το ξύσμα, το αλάτι και ίσως λίγο παραπάνω ελαιόλαδο αν σας βγει πολύ σφιχτό το μίγμα.

Στη σαλατιέρα, ανακατεύετε με απαλές κινήσεις το πέστο με τα αβγά, πασπαλίζετε με τα κρεμμυδάκια και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή μπούκοβο και σερβίρετε.

Bρείτε τα υλικά και τις αναλογίες της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr