Διεθνές «Βαρόμετρο» του οδηγού Michelin για τις επιπτώσεις του Covid-19 στα εστιατόρια

Διεθνές «Βαρόμετρο» του οδηγού Michelin για τις επιπτώσεις του Covid-19 στα εστιατόρια

Ο γαστρονομικός Οδηγός Michelin ανέπτυξε ένα διεθνές Βαρόμετρο για να διευκολύνει την ανάλυση των επιπτώσεων από την κρίση του Covid-19 στα εστιατόρια με αστέρια Michelin που περιλαμβάνονται στις επιλογές του.

orlova-maria-oMTlhdFUhdI-unsplash
Κάθε εβδομάδα, το Βαρόμετρο θα καταγράφει τον αριθμό των εστιατορίων με αστέρια Michelin που επαναλειτουργούν, και στους 32 προορισμούς που καλύπτει ο Οδηγός. Προκειμένου να συμπεριληφθούν στο Βαρόμετρο, τα εστιατόρια πρέπει να λειτουργούν τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Κορωνοϊός: Οι δηλώσεις του διευθυντή του Οδηγού Michelin στα εστιατόρια

Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στην εστίαση και γενικότερα στον τομέα του τουρισμού μια παγκόσμια επισκόπηση, σε πραγματικό χρόνο, του ρυθμού με τον οποίο εξελίσσεται η επανέναρξη των εστιατορίων με αστέρια Michelin σε όλο τον κόσμο.
Με την ισχυρή διεθνή παρουσία του, ο Οδηγός Michelin βασίζεται στους εξειδικευμένους ανθρώπους του που θα προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να ενημερώνεται το Βαρόμετρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης