Τα γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και υπέρτασης

Τα γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και υπέρτασης

Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα νέας έρευνας για την κατανάλωση γαλακτοκομικών;

Τα γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και υπέρτασης
Ευχάριστα τα νέα για όσους αγαπούν τα γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς σύμφωνα με νέα διεθνή έρευνα, συνδέονται με μικρότερο κίνδυνο για εμφάνιση διαβήτη και υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρ. Άντριου Μέντε του Πανεπιστημίου ΜακΜάστερ του Οντάριο, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «BMJ Open Diabetes Research & Care». Σημειώνεται ότι η διεθνής επιστημονική έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 21 χώρες πέντε ηπείρων, επιβεβαιώνοντας ευρήματα προηγούμενων ερευνών.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης