Ζυθοποιία: Η επόμενη μέρα μετά την άρση του lockdown
Ζυθοποιία: Η επόμενη μέρα μετά την άρση του lockdown
Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.
Βασικό θέμα που συζητήθηκε, ήταν η βιωσιμότητα του κλάδου εξαιτίας της πανδημίας, τα μέτρα αντιμετώπισης, καθώς και η επόμενη μέρα μετά το lockdown.
Ειδικότερα, συζητήθηκε η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνει ο κλάδος της ζυθοποιίας εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, αλλά και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν τόσο από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, όσο και από την κυβέρνηση, προκειμένου να παραμείνει βιώσιμος ο κλάδος την επόμενη ημέρα. Παράλληλα, έγινε αναφορά στην ένταξη της ζυθοποιίας στους πληττόμενους κλάδους της οικονομίας, καθώς και τα μέτρα στήριξης που αυτό συνεπάγεται.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ειδικότερα, συζητήθηκε η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνει ο κλάδος της ζυθοποιίας εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, αλλά και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν τόσο από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, όσο και από την κυβέρνηση, προκειμένου να παραμείνει βιώσιμος ο κλάδος την επόμενη ημέρα. Παράλληλα, έγινε αναφορά στην ένταξη της ζυθοποιίας στους πληττόμενους κλάδους της οικονομίας, καθώς και τα μέτρα στήριξης που αυτό συνεπάγεται.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα