Αβγά μπουγιουρντί

Ο συνδυασμός της ντομάτας με τα αβγά είναι μοναδικός

Αβγά μπουγιουρντί
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC στον αέρα. Ξεφλουδίζετε και κόβετε την πιπεριά και τις ντομάτες σε κύβους, τα ανακατεύετε σε ένα μπολ με το ελαιόλαδο, αλατίζετε και προσθέτετε το θυμάρι.

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ανακατεύετε τη φέτα και το κατσικίσιο τυρί και πασπαλίζετε με λίγο μπούκοβο και πιπέρι. Προσθέτετε τις ντομάτες και ανακατεύετε ξανά.

Ψήνετε για 15 λεπτά, βγάζετε το μπουγιουρντί από το φούρνο και με ένα κουτάλι ανοίγετε 3-4 τρύπες στην επιφάνεια του. Εκεί ρίχνετε από ένα αβγό, το κασέρι και γύρω τα ντοματίνια. Ψήνετε για ακόμη 10 λεπτά και σερβίρετε με λίγο ωμό ελαιόλαδο, θυμάρι και μπούκοβο.

Βρείτε τα υλικά και τις αναλογίες της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης