Τι δείχνει το «Βαρόμετρο» του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια στην «κορωναϊκή εποχή»
Πόσα βραβευμένα εστιατόρια από τον γαστρονομικό Οδηγό Michelin, σε περισσότερες από 30 χώρες, έχουν ανοίξει μέχρι σήμερα;
Το «Βαρόμετρο» του γαστρονομικού Οδηγού Michelin, που δημιουργήθηκε για να διαμορφωθεί μια συνολική εικόνα για τα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια σε 35 προορισμούς, ήδη προσφέρει μια πρώτη εικόνα για το πόσα από αυτά έχουν ανοίξει μέχρι σήμερα.
Η συλλογή των δεδομένων πραγματοποιείται είτε μέσω πληροφοριών που συλλέγονται από τις ιστοσελίδες των εστιατορίων είτε τηλεφωνικά και ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση με αναλυτικά σχόλια. Τα εστιατόρια που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του «Βαρομέτρου» πληρούν μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια όπως για παράδειγμα το ότι ανοίγουν τουλάχιστον τρεις μέρες την εβδομάδα. Με τον εβδομαδιαίο αυτόν εντοπισμό των εστιατορίων που ανοίγουν παγκοσμίως, διαμορφώνεται και μια αντιπροσωπευτική εικόνα του τι συμβαίνει στην εστίαση διεθνώς.
Με το CHAMPION JET 2 της SEAJETS μπορείς να επισκεφτείς διαδοχικά Σέριφο, Σίφνο και Μήλο πιο γρήγορα από ποτέ, και να έχεις μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.
Ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είχε πολλά εμπόδια, όμως τέσσερις σπουδαίοι αθλητές με την bwin στο πλευρό τους θα είναι εκεί να απολαύσουν το ταξίδι. Καλή επιτυχία Άννα, Δώρα, Απόστολε, Ελίνα!