Για το ντιπ: Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και το διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
Χαράζετε τα λουκάνικα με κοφτερό μαχαίρι και αφαιρείτε την εξωτερική μεμβράνη τους. Ρίχνετε τη γέμιση σε ένα μπολ, προσθέτετε τα καρότα, το κρεμμύδι, το ψωμί, το αλεύρι, το αβγό, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το
τζίντζερ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ζυμώνετε καλά με τα χέρια για 5 λεπτά, βρέχοντάς τα τακτικά με λίγο νερό. Πλάθετε τη ζύμη σε μικρά κεφτεδάκια.
Βάζετε αρκετό ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αλευρώνετε λίγα-λίγα τα κεφτεδάκια, τα τινάζετε ελαφρά για να φύγει το περιττό αλεύρι και τα τηγανίζετε για 4-5 λεπτά, γυρίζοντάς τα τακτικά για να ροδίσουν από όλες τις μεριές. Τα αφήνετε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.
Σερβίρετε τα κεφτεδάκια ζεστά με το ντιπ γιαουρτιού
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο
Olivemagazine.gr