Σουβλάκια με μεξικάνικα αρώματα, ό,τι πρέπει για το κυριακάτικο BBQ ή τις παρεΐστικες μαζώξεις του Σαββάτου.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ που να χωράει τα σουβλάκια ξαπλωμένα, κατόπιν τα αλείφετε καλά με τη μαρινάδα να πάει παντού και τα αφήνετε να μαριναριστούν για 2 ώρες περίπου στο ψυγείο. Αν ετοιμάσετε μόνοι σας τα σουβλάκιακαι δεν τα πάρετε έτοιμα από τον χασάπη σας, μουλιάζετε πρώτα τα ξύλινα καλαμάκια σε νερό για 20 λεπτά πριν περάσετε σε αυτά τους κύβους του κοτόπουλου. Έτσι δεν θα καούν στο ψήσιμο.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr.
Με το CHAMPION JET 2 της SEAJETS μπορείς να επισκεφτείς διαδοχικά Σέριφο, Σίφνο και Μήλο πιο γρήγορα από ποτέ, και να έχεις μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.
Ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είχε πολλά εμπόδια, όμως τέσσερις σπουδαίοι αθλητές με την bwin στο πλευρό τους θα είναι εκεί να απολαύσουν το ταξίδι. Καλή επιτυχία Άννα, Δώρα, Απόστολε, Ελίνα!