Μεξικάνικα σουβλάκια κοτόπουλο

Σουβλάκια με μεξικάνικα αρώματα, ό,τι πρέπει για το κυριακάτικο BBQ ή τις παρεΐστικες μαζώξεις του Σαββάτου.

Διαδικασία

Βήμα 1
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ που να χωράει τα σουβλάκια ξαπλωμένα, κατόπιν τα αλείφετε καλά με τη μαρινάδα να πάει παντού και τα αφήνετε να μαριναριστούν για 2 ώρες περίπου στο ψυγείο. Αν ετοιμάσετε μόνοι σας τα σουβλάκια και δεν τα πάρετε έτοιμα από τον χασάπη σας, μουλιάζετε πρώτα τα ξύλινα καλαμάκια σε νερό για 20 λεπτά πριν περάσετε σε αυτά τους κύβους του κοτόπουλου. Έτσι δεν θα καούν στο ψήσιμο.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr