Σνακ με τη χρήση γονιδιωματικής τεχνολογίας στην Κεντρική Μακεδονία
Σνακ με τη χρήση γονιδιωματικής τεχνολογίας στην Κεντρική Μακεδονία
Κάτι καινοτόμο ετοιμάζουν εταιρείες και ερευνητές της Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρωτοποριακά σνακ, από υλικά που παράγονται στην Ελλάδα και προέρχονται από ελληνικές ποικιλίες, ετοιμάζονται από εταιρείες και ερευνητές της Κεντρικής Μακεδονίας.
Με στόχο να προβάλουν τα διατροφικά στοιχεία υψηλής αξίας που περιέχονται σε δημητριακά και φρούτα της περιοχής, ανέλυσαν το γονιδίωμα φυτικών αλλά και ζωικών προϊόντων, ώστε να ταυτοποιήσουν την ελληνικότητα της πρώτης ύλης, να εξασφαλίσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εγγυώνται το μικροκλίμα και το έδαφος της Μακεδονίας και με αυτά τα συστατικά να δημιουργήσουν εξαιρετικά τρόφιμα.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Με στόχο να προβάλουν τα διατροφικά στοιχεία υψηλής αξίας που περιέχονται σε δημητριακά και φρούτα της περιοχής, ανέλυσαν το γονιδίωμα φυτικών αλλά και ζωικών προϊόντων, ώστε να ταυτοποιήσουν την ελληνικότητα της πρώτης ύλης, να εξασφαλίσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εγγυώνται το μικροκλίμα και το έδαφος της Μακεδονίας και με αυτά τα συστατικά να δημιουργήσουν εξαιρετικά τρόφιμα.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα