Γαύρος μαρινάτος σε χυμό εσπεριδοειδών

Γαύρος μαρινάτος σε χυμό εσπεριδοειδών

Ο μαρινάρισμένος γαύρος είναι από τους πιο εκλεκτούς μεζέδες. Δοκιμάστε να τον μαρινάρετε και με χυμό εσπεριδοειδών, γίνεται απίστευτα νόστιμος.

gavros
Βάζετε τα φιλετάκια γαύρου για 20 λεπτά στο ψυγείο καλυμμένα με το χυμό και το ξύσμα των εσπεριδοειδών, διακριτικά αλατισμένα.

Τα στραγγίζετε και τα σερβίρετε με ελαιόλαδο, ροζ πιπέρια και φρέσκια ρίγανη ή κόλιανδρο.

Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης