Τουρλού κατσαρόλας με φέτα

Ένα φαγητό που μοσχοβολά καλοκαίρι με λαχανικά εποχής, όλα μαγειρεμένα στην κατσαρόλα. Απλά υπέροχο!

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, ανακατεύοντας διαρκώς με μια σπάτουλα μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους. Προσθέτετε όλα τα λαχανικά και τα ανακατεύετε να λαδωθούν και να πάρουν χρώμα.

Προσθέτετε την ντομάτα, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνετε μισό φλιτζάνι νερό και δυναμώνετε τη φωτιά να πάρει το φαγητό μια βράση.

Ξιδάτο λουκάνικο Κρήτης με κρεμμύδια και ελιές

Κατόπιν χαμηλώνετε τη φωτιά, κλείνετε με το καπάκι και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να δέσει η σάλτσα του.

Αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά και πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο δυόσμο και θρυμματισμένη φέτα. Αφήνετε το φαγητό να ξεκουραστεί για 1 λεπτό προτού σερβίρετε.

Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr