Μπουτάκια κοτόπουλου με πατάτες και σάλτσα μουστάρδας-εστραγκόν

Μπουτάκια κοτόπουλου με πατάτες και σάλτσα μουστάρδας-εστραγκόν

Αυτή η συνταγή για κοτόπουλο φούρνου είναι ιδιαίτερα αρωματική και θα ταιριάξει άψογα στο καθημερινό τραπέζι.

kotopoulo
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC, στον αέρα. Σε ένα βαθύ ταψί βάζετε τα μπούτια του κοτόπουλου, τις πατάτες, τα καρότα και το σκόρδο, τα ραντίζετε με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά με τα χέρια.

Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τα δύο είδη μουστάρδας, το χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού, το κρασί και το εστραγκόν. Ρίχνετε το μίγμα πάνω από τα λαχανικά και το κοτόπουλο, ανακατεύετε απαλά και ψήνετε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου.

Σερβίρετε πασπαλίζοντας, αν θέλετε, με λίγο ακόμα ψιλοκομμένο εστραγκόν.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης