Καβούρια: Ξέρετε πώς να τα μαγειρεύετε ή απλώς τα… αποφεύγετε;

Μαγειρεύονται με διάφορους τρόπους, όμως στον ατμό, βραστό ή στα κάρβουνα είναι από τους πλέον ιδανικούς.

Μερικές φορές βλέπουμε τα καβούρια στον πάγκο του ψαρά αλλά τα αποφεύγουμε γιατί δεν ξέρουμε πώς να τα διαχειριστούμε. Δεν είναι κάτι δύσκολο, αρκεί να μας αρέσει η γεύση τους. Μαγειρεύονται με διάφορους τρόπους, όμως στον ατμό, βραστό ή στα κάρβουνα είναι από τους πλέον ιδανικούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr