Ντιπάκι με σαρδέλες του κουτιού

Αυτό το θαλασσινό ντιπ είναι ένας πρώτης τάξεως μεζές για ούζο και τσίπουρο.

Βάζετε στον πολυκόφτη τις σαρδέλες, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό και το κρεμμύδι. Χτυπάτε πολύ καλά, να ομογενοποιηθούν.

Μεταφέρετε την αλοιφή σε μπολ και σερβίρετε απλώνοντας πάνω σε ψωμάκια ή παξιμαδάκια.

Δείτε αναλυτικά τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr