Eύκολος, δροσερός και νόστιμος γιαουρτοκορμός με καρπούζι και μόλις 5 υλικά
Βάζετε τογιαούρτι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε την άχνη. Χτυπάτε με το σύρμα μέχρι το γιαούρτι να αφρατέψει και να γίνει κρεμώδες. Μουσκεύετε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα στύβετε καλά με τα χέρια και τα ρίχνετε στο ζεστό γάλα. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθούν.
Αδειάζετε το γάλα με τη ζελατίνη στο μπολ με το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά με το σύρμα μέχρι να ενσωματωθεί. Στρώνετε μια φόρμα για κέικ με μεμβράνη, αφήνοντας τις άκρες της μεμβράνης να εξέχουν αρκετά από τα τοιχώματα.
Αδειάζετε μέσα το μίγμα του γιαουρτιού και βυθίζετε διάσπαρτα τις μπαλίτσες καρπουζιού. Ισιώνετε την επιφάνεια με τη ράχη ενός κουταλιού και σκεπάζετε με τις άκρες της μεμβράνης που εξέχουν. Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο για 4-5 ώρες μέχρι να σφίξει καλά.
Ξεσκεπάζετε τον κορμό από τη μεμβράνη και αναποδογυρίζετε σε μια πιατέλα. Αφαιρείτε εντελώς τη μεμβράνη και κόβετε σε φέτες. Σερβίρετε αμέσως.
Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργάνωσε η Κωτσόβολος οι αθλητές από τις δύο αποστολές μίλησαν για τους αγώνες της ζωής τους, δίνοντας έμπνευση, ελπίδα και αισιοδοξία.
Στα 23 της χρόνια η σκοπεύτρια από τα Χανιά αγωνίζεται στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της. Και μπορεί, όπως παραδέχεται να έχει άγχος, αλλά στο τέλος κερδίζει η ακόμα μεγαλύτερη προσμονή της για τη μεγαλύτερη έως σήμερα αθλητική πρόκληση της ζωής της.