Η Κάμερον Ντίαζ έγινε οινοπαραγωγός και λανσάρει το δικό της κρασί
Η Κάμερον Ντίαζ αποφάσισε και αυτή να ασχοληθεί με την παραγωγή βιολογικού κρασιού.
Συγκεκριμένα, η Κάμερον Ντίαζ μαζί με την φίλη της και επιχειρηματία Κάθριν Πάουερ, ανακοίνωσαν μία καινούργια ετικέτα κρασιού με την ονομασία Άβαλιν (Avaline),η οποία διατίθεται σε δύο ειδών ποικιλίες: Λευκό και ροζέ και πέρα από βιολογικά είναι vegan και χωρίς συντηρητικά.
Όπως αναφέρεται στο people, η Κάμερον είπε σχετικά με το εν λόγω εγχείρημα: «Μάθαμε πως τα περισσότερα κρασιά δεν φτιάχνονται από οργανικά σταφύλια, ενώ μπορεί κάποιος να παραποιήσει την ποιότητα του κρασιού συνεπώς και την γεύση του μέσα από 70 πρόσθετα στοιχεία.
Αυτό άλλαξε δραστικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε», υποστήριξε η Κάθριν Πάουερ και συνέχισε λέγοντας πως, «Όταν ζητάγαμε βιολογικά κρασιά στα εστιατόρια, τα σούπερ μάρκετ και τα ξενοδοχεία όλοι μας κοίταζαν με περίεργο τρόπο, δείχνοντας ενοχλημένοι για την επιλογή μας».
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.