Σεβίτσε σε 3 χυμούς εσπεριδοειδών, με λαβράκι, γαρίδες και αβοκάντο
Το σεβίτσε είναι ωμό ψάρι που κόβεται σε κύβους και «ψήνεται» σε μαρινάδα με υλικά όπως χυμό λάιμ μαζί με σκόρδο, κρεμμύδι, καυτερή πιπεριά και μυρωδικά. Τα οξέα «ψήνουν» το ψάρι γι’ αυτό και το μαγείρεμα δεν είναι απαραίτητο.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα τρία είδη χυμών. Ρίχνετε τους κύβους του ψαριού και τις γαρίδες. Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη και αφήνετε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες.
Βγάζετε το μπολ από το ψυγείο, αδειάζετε τους χυμούς και τους πετάτε. Προσθέτετε στο μπολ το κρεμμύδι, τις πιπερίτσες, τον κόλιανδρο, την ντομάτα και το αγγούρι.
Καθαρίζετε το αβοκάντο, το κόβετε σε μικρούς κύβους και το προσθέτετε στο μπολ. Ραντίζετε το σεβίτσε με το χυμό λάιμ και πασπαλίζετε με θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύετε πολύ καλά και σερβίρετε με τις ψημένες τορτίγιες κομμένες σε κομμάτια.
Το Manko Athens, η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη του Οne&Only που έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει ήδη γίνει talk of the town
Ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είχε πολλά εμπόδια, όμως τέσσερις σπουδαίοι αθλητές με την bwin στο πλευρό τους θα είναι εκεί να απολαύσουν το ταξίδι. Καλή επιτυχία Άννα, Δώρα, Απόστολε, Ελίνα!
Με το CHAMPION JET 2 της SEAJETS μπορείς να επισκεφτείς διαδοχικά Σέριφο, Σίφνο και Μήλο πιο γρήγορα από ποτέ, και να έχεις μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.