Μπάρες frozen yogurt με σοκολάτα και μούρα
18.09.2020
15:30
O Λάμπρος Βακιάρος μας φτιάχνει δροσερές μπάρες με γιαούρτι, λαχταριστή σοκολάτα και ποικιλία φρούτων.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το γιαούρτι, τις σταφίδες και ανακατεύετε καλά. Αδειάζετε το μίγμα σε δύο ταψιά 30x40εκ. στρωμένα με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και απλώνετε ομοιόμορφα. Προσοχή, η στρώση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει σε πάχος το 1 δάχτυλο, γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ σκληρό.
Με ένα κουτάλι αδειάζετε ακανόνιστα τη σοκολάτα σε όλη τη επιφάνεια του γιαουρτιού και στα δύο ταψιά και με ένα ξυλάκι για σουβλάκια, σχηματίζετε κύκλους, σαν να ζωγραφίζετε ώστε να δημιουργήσετε ωραίο σχέδιο.
Μοιράζετε ομοιόμορφα τις κομμένες φράουλες και τα μούρα πάνω από την κουβερτούρα και πασπαλίζετε με το ινδοκάρυδο.
Βάζετε τα ταψιά στην κατάψυξη για τουλάχιστον για 3 ώρες. Για να σερβίρετε, βγάζετε κάθε ταψί από την κατάψυξη, αφήνετε για 5 λεπτά και μόλις αρχίσει να μαλακώνει κόβετε σε κομμάτια και απολαμβάνετε.
Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Με ένα κουτάλι αδειάζετε ακανόνιστα τη σοκολάτα σε όλη τη επιφάνεια του γιαουρτιού και στα δύο ταψιά και με ένα ξυλάκι για σουβλάκια, σχηματίζετε κύκλους, σαν να ζωγραφίζετε ώστε να δημιουργήσετε ωραίο σχέδιο.
Μοιράζετε ομοιόμορφα τις κομμένες φράουλες και τα μούρα πάνω από την κουβερτούρα και πασπαλίζετε με το ινδοκάρυδο.
Βάζετε τα ταψιά στην κατάψυξη για τουλάχιστον για 3 ώρες. Για να σερβίρετε, βγάζετε κάθε ταψί από την κατάψυξη, αφήνετε για 5 λεπτά και μόλις αρχίσει να μαλακώνει κόβετε σε κομμάτια και απολαμβάνετε.
Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr