Τα καλαμαράκια, τραγανά και πολύ νόστιμα, είναι ο καλύτερος μεζές ή κυρίως πιάτο με θέα θάλασσα!
Σε ένα πιάτο ρίξτε λίγο γάλα και σε ένα άλλο ανακατέψτε το αλεύρι και το κορνφλάουρ μαζί με μπόλικο αλάτι και πιπέρι.
Γεμίστε ένα τηγάνι κατά το 1/3 με σπορέλαιο και αφήστε το να ζεσταθεί καλά. Βουτήξτε τα καλαμαράκια πρώτα στο γάλα και μετά στο αλεύρι. Τηγανίστε τα καλαμαράκιασε δόσεις για 1-2 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσουν και να γίνουν τραγανά. Στραγγίξτε για 1 λεπτό σε χαρτί κουζίνας και πασπαλίστε τα με ανθό αλατιού.
Αν είστε φαν των καυτερών γεύσεων, ανακατέψτε τα σε μια πιατέλα με λίγο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, πιπερίτσες τσίλι, φιστίκια και χυμό λάιμ ή λεμονιού. Τελειώστε με λίγο κόλιανδρο ή μαϊντανό που τους ταιριάζει πολύ και θα έχετε ένα πιάτο που θυμίζει έθνικ κουζίνα.
Το επάγγελμα του chef εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και για να υπερέχεις πρέπει να είσαι πάντα με εκείνους που ξεχωρίζουν. Η σχολή που θα επιλέξεις θα πρέπει να σου προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια τα οποία θα καθορίσουν την επαγγελματική σου πορεία.
Η Tetra Pak, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων, φέρνει την καινοτομία στο επίκεντρο της στρατηγικής της. Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας, διατηρεί τη δέσμευσή της να εξασφαλίσει την ασφάλεια των τροφίμων, των ανθρώπων και του πλανήτη
Η KAFEA TERRA και ο καφές Dimello στηρίζουν την αθλήτρια κολύμβησης ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη στιγμή του αγώνα και να πραγματοποιήσει το όνειρο της