Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Σοτάρετε τα λουκάνικα για 1-2 λεπτά και τα μεταφέρετε σε πιάτο.
Προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι και μόλις ζεσταθεί σοτάρετε τις
πιπεριές, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, το θυμάρι, τα λουκάνικα και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε και σιγοβράζετε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο
Olivemagazine.gr