Εύκολο τιραμισού με κονιάκ και κακάο
Εύκολο τιραμισού με κονιάκ και κακάο
Ένα από τα πιο απολαυστικά επιδόρπια σε μία εύκολη εκδοχή του, που θα σας λύσει τα χέρια σε κάθε τραπέζι που ετοιμάζετε.
Για να κάνετε το γλυκό χρειάζεστε έξι ωραία μπολάκια. Βρέχετε τα μπισκοτάκια amaretti με λίγο κονιάκ και βάζετε από ένα μπισκοτάκι σε κάθε μπολάκι.
Χτυπάτε στο μίξερ με τον αβγοδάρτη το μασκαρπόνε μαζί με το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τον καφέ και τη ζάχαρη για 5-10 λεπτά τουλάχιστον, μέχρι να αφρατέψουν.
Γεμίζετε τα μπολάκια με το μίγμα και πασπαλίζετε με το κακάο περνώντας το από μικρό σουρωτηράκι. Κρυώνετε το γλυκό στο ψυγείο πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Χτυπάτε στο μίξερ με τον αβγοδάρτη το μασκαρπόνε μαζί με το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τον καφέ και τη ζάχαρη για 5-10 λεπτά τουλάχιστον, μέχρι να αφρατέψουν.
Γεμίζετε τα μπολάκια με το μίγμα και πασπαλίζετε με το κακάο περνώντας το από μικρό σουρωτηράκι. Κρυώνετε το γλυκό στο ψυγείο πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα