Ένα από τα πιο απολαυστικά επιδόρπια σε μία εύκολη εκδοχή του, που θα σας λύσει τα χέρια σε κάθε τραπέζι που ετοιμάζετε.
Για να κάνετε το γλυκό χρειάζεστε έξι ωραία μπολάκια. Βρέχετε τα μπισκοτάκια amaretti με λίγο κονιάκ και βάζετε από ένα μπισκοτάκι σε κάθε μπολάκι.
Χτυπάτε στο μίξερ με τον αβγοδάρτη το μασκαρπόνε μαζί με το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τον καφέ και τη ζάχαρη για 5-10 λεπτά τουλάχιστον, μέχρι να αφρατέψουν.
Γεμίζετε τα μπολάκια με το μίγμα και πασπαλίζετε με το κακάοπερνώντας το από μικρό σουρωτηράκι. Κρυώνετε το γλυκό στο ψυγείο πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Το Manko Athens, η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη του Οne&Only που έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει ήδη γίνει talk of the town