Μαγειρεύοντας την Κρήτη
30.08.2020
11:00
Γνωρίζουμε τον πλούτο της κρητικής κουζίνας μέσα από νόστιμες, παραδοσιακές συνταγές.
Αυτό που χαρακτηρίζει την κρητική κουζίνα είναι η απλότητα. Τα περισσότερα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα διατηρούν σχεδόν ακέραιη την αρχική τους γευστική ταυτότητα και συνδυάζονται με απλό τρόπο μεταξύ τους.
Το εύφορο έδαφος και το μικροκλίμα του νησιού ευνοούν την καλλιέργεια της γης και την κτηνοτροφία, κι έτσι η Κρήτη είναι ένα από τα πλέον αυτάρκη ως προς την τροφή μέρη της Ελλάδας, αλλά και ένας αληθινός βοτανολογικός παράδεισος, καθώς εδώ ευδοκιμούν μερικά από τα σπανιότερα αυτοφυή φυτά της Μεσογείου.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Το εύφορο έδαφος και το μικροκλίμα του νησιού ευνοούν την καλλιέργεια της γης και την κτηνοτροφία, κι έτσι η Κρήτη είναι ένα από τα πλέον αυτάρκη ως προς την τροφή μέρη της Ελλάδας, αλλά και ένας αληθινός βοτανολογικός παράδεισος, καθώς εδώ ευδοκιμούν μερικά από τα σπανιότερα αυτοφυή φυτά της Μεσογείου.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr