Δροσερή και απολαυστική σαλάτα με πλιγούρι, ντοματίνια, καρπούζι και φέτα, που μπορεί να σταθεί και ως ένα light γεύμα.
Σε ένα μπολ μουλιάζετε το πλιγούρι σε 300 ml καυτό νερό έχοντας προσθέσει και τον χυμό του λεμονιού. Στη συνέχεια καλύπτετε με μεμβράνη και αφήνετε για 30 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Σε μια σαλατιέρα σερβιρίσματος ανακατεύετε το πλιγούρι, τα ντοματίνια, το καρπούζι και το αγγούρι. Στη συνέχεια προσθέτετε τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι, περιχύνετε με το ελαιόλαδο, το ξίδι και τον χυμό του λάιμ.
Αφήνετε τη σαλάτα να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα και λίγο πριν σερβίρετε προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη.
Βρείτε τις αναλογίες και τα υλικά της συνταγής στο Οlivemagazine.gr
Το Manko Athens, η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη του Οne&Only που έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει ήδη γίνει talk of the town