Γαριδομακαρονάδα

Η γαριδομακαρονάδα είναι από τα πιο νόστιμα πιάτα με ζυμαρικά και μπορείτε να τη φτιάξετε εύκολα και γρήγορα.

Γαριδομακαρονάδα
Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζετε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Καθαρίζετε τις γαρίδες από τα κελύφη αφαιρώντας το εντεράκι της πλάτης, αλλά αφήνετε το κεφάλι και την ουρά.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τις γαρίδες για 1΄. Τις αφαιρείτε από το τηγάνι με τρυπητή κουτάλα και τις κρατάτε ζεστές σε μία πιατέλα.

Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τσίλι. Σβήνετε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτετε τις ντομάτες. Αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει να δέσει και να μελώσει.

Ρίχνετε ξανά τις γαρίδες στη σάλτσα, ανακατεύετε μέσα την κάππαρη και αφήνετε να πάρουν μια βράση. Ανακατεύετε μέσα τα σπαγγέτι, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το βούτυρο, την παρμεζάνα και τον μαϊντανό. Ανακατεύετε να ενσωματωθούν όλα τα υλικά και οι γεύσεις και σερβίρετε αμέσως σε ζεστά πιάτα.

Βρείτε τις αναλογίες και τα υλικά της συνταγής στο Οlivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης