Φασολάκια με κοτόπουλο

Ένα υπέροχο φαγητό που μοσχομυρίζει καλοκαίρι. Η κανέλα δίνει άρωμα και ξεχωριστή γεύση, ενώ η φέτα στο πλάι είναι απαραίτητη.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το μισό λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές, να θωρακιστεί.

Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και μόλις μαλακώσουν σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε τα φασολάκια, τον μαϊντανό, τις ντομάτες, τον πελτέ, την ζάχαρη, την κανέλα, αλάτι, πιπέρι, 2 φλιτζάνια νερό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Χαμηλώνετε τη φωτιά, κλείνετε με καπάκι και σιγοβράζετε χωρίς να ανακατεύετε για περίπου 50 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό. Σερβίρετε το φαγητό χλιαρό ή κρύο.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr