Ψήνουμε στη λαδόκολλα: 10 συνταγές για μαγείρεμα στο χαρτί

Ποιος δεν έχει υποκλιθεί στη βαθιά νοστιμιά ενός γκιούλμπασι  ή ενός ωραίου κομματιού χοιρινού με ρίγανη, λεμονάκι και μερικές σκελίδες σκόρδο «σφηνωμένες» στο κρέας για να απελευθερώσουν το αψύ άρωμά τους; Όλα αυτά φυσικά τυλιγμένα στη λαδόκολλα!

Aυτό το «μαγικό» χαρτί όχι μόνο σώζει τα τυροπιτάκια από το να κολλήσουν στο ταψί αλλά «εγκλωβίζει και όλες τις ωραίες μυρωδιές και τους ατμούς από το κρέας, το ψάρι, τα λαχανικά και τις μαρινάδες και το αποτέλεσμα είναι πιο ζουμερό από ποτέ… Συγκεντρώσαμε την κορυφαία δεκάδα των συνταγών μας τυλίγοντας κρέας, ψάρι, θαλασσινά και λαχανικά στη λαδόκολλα.

Δείτε την κορυφαία δεκάδα για φαγητό στη λαδόκολλα στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr