Γιατί οι ευρωπαϊκές σοκολάτες έχουν διαφορετική γεύση από τις αμερικανικές;
Γιατί οι ευρωπαϊκές σοκολάτες έχουν διαφορετική γεύση από τις αμερικανικές;
Από ότι φαίνεται οι ευρωπαϊκές σοκολάτες έχουν διαφορετική γεύση από τις αμερικανικές. Ας δούμε τις βασικές τους διαφορές:
Αρχικά, οι σοκολάτες στην Ευρώπη έχουν πιο κρεμώδη υφή, ενώ έχουν και άλλα συγκεκριμένα στάνταρτ ( σε σχέση με της Αμερικής), καθώς περιέχουν τουλάχιστον 14% σε συστατικά γάλακτος, ενώ στην Αμερική φτάνουν το πολύ μέχρι 12%.
Αυτό σημαίνει ότι οι σοκολάτες στην Ευρώπη έχουν 3.5% λιπαρά από το γάλα, σε αντίθεση με της Αμερικής που έχουν το πολύ μέχρι 3.39%. Οι ευρωπαϊκές σοκολάτες έχουν επίσης πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κακάο, επομένως έχουν και πιο έντονη γεύση.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Αυτό σημαίνει ότι οι σοκολάτες στην Ευρώπη έχουν 3.5% λιπαρά από το γάλα, σε αντίθεση με της Αμερικής που έχουν το πολύ μέχρι 3.39%. Οι ευρωπαϊκές σοκολάτες έχουν επίσης πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κακάο, επομένως έχουν και πιο έντονη γεύση.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα