Μια καλοκαιρινή εκδοχή ενός ελληνικού πιάτου με Nikkei επιρροές, πολύ πιο δροσερό από την κλασική του εκδοχή, γεμάτο αρώματα και εντάσεις στη γλώσσα, ιδανικό για τα καλοκαιρινά ούζα και τσίπουρα.
Καθαρίζετε τις γαρίδες από τα κελύφη κρατώντας τα κεφάλια. Χαράζετε την πλάτη οριζόντια και αφαιρείτε το εντεράκι.
Στερεώνετε ένα μεγάλο σουρωτήρι πάνω από ένα μπολ. Εκεί ρίχνετε τα κεφάλια και τα πιέζετε με την ανάποδη ενός κουταλιού ώστε να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτετε στο μπολ τον χυμό λεμονιού και ανακατεύετε. Αλατίζετε τις γαρίδες και τις ρίχνετε και αυτές στο μπολ ανακατεύοντας καλά. Τις αφήνετε για 10-15 λεπτά.
Στο μεταξύ, ανακατεύετε την τριμμένη ντομάτα με τα μυρωδικά, τις πιπεριές, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τον πελτέ και αλατίζετε.
Σε μια πιατέλα που χωράει τις γαρίδες σε μονή στρώση απλώνετε τη μισή σάλτσα ντομάτας που ετοιμάσατε. Τοποθετείτε τις γαρίδες και απλώνετε από πάνω την υπόλοιπη σάλτσα. Τυλίγετε με μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον για 30 λεπτά ή μέχρι 1 ώρα και 30 λεπτά. Σερβίρετε περιχύνοντας με το ελαιόλαδο, τη φέτα τριμμένη και πιπέρι.
Το Manko Athens, η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη του Οne&Only που έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει ήδη γίνει talk of the town
Ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είχε πολλά εμπόδια, όμως τέσσερις σπουδαίοι αθλητές με την bwin στο πλευρό τους θα είναι εκεί να απολαύσουν το ταξίδι. Καλή επιτυχία Άννα, Δώρα, Απόστολε, Ελίνα!
Με το CHAMPION JET 2 της SEAJETS μπορείς να επισκεφτείς διαδοχικά Σέριφο, Σίφνο και Μήλο πιο γρήγορα από ποτέ, και να έχεις μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.