Σαλάτα με κουλούρι Θεσσαλονίκης, αβοκάντο, ρόδι και ταχίνι
25.09.2020
10:00
Το σουσαμένιο κουλούρι, το διασημότερο σνακ της πόλης αλλά και το υπέροχο ταχίνι της παντρεύονται σε μια υπέροχη, θρεπτική σαλάτα που θες να τη φτιάχνεις ξανά και ξανά.
Για το dressing: Βάζετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε καλά να ομογενοποιηθούν. Αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ρίχνετε την πράσινη σαλάτα με λίγο αλατοπίπερο, ραντίζετε με το ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
Τοποθετείτε το κουλούρι σε μια μεγάλη πιατέλα, στη μέση ρίχνετε τη σαλάτα και γαρνίρετε με τα ντοματίνια, το αβοκάντο, την πιπεριά, το ρόδι και το καρύδι. Σερβίρετε αμέσως περιχύνοντας με το dressing.
Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Σε ένα μπολ ρίχνετε την πράσινη σαλάτα με λίγο αλατοπίπερο, ραντίζετε με το ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
Τοποθετείτε το κουλούρι σε μια μεγάλη πιατέλα, στη μέση ρίχνετε τη σαλάτα και γαρνίρετε με τα ντοματίνια, το αβοκάντο, την πιπεριά, το ρόδι και το καρύδι. Σερβίρετε αμέσως περιχύνοντας με το dressing.
Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr