Βρήκαμε έναν ακόμη νόστιμο τρόπο να αξιοποιήσουμε τα μήλα.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει και δοκιμάσει πολλά εναλλακτικά είδη βουτύρου, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από ξηρούς καρπούς. Καιρός να γνωρίσουμε και ένα… φρουτένιο.
Ο λόγος για το βούτυρο μήλου, που η ονομασία του μπορεί να μας μπερδέψει αρκετά και να μας κάνει να πιστέψουμε ότι πρόκειται για βούτυρο σαν αυτό που θα βάζαμε μέσα σε ένα κέικ.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.