Τι είναι η σκόνη παντζαριού και γιατί αξίζει μία θέση στην κουζίνα σου
Το παντζάρι σε σκόνη είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν, που φτιάχνεται μόνο από αποξηραμένο παντζάρι.
Έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε τα παντζάριαβραστά, ψητά και κάποιες φορές ωμά και τριμμένα μέσα σε σαλάτες. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι μπορούμε να τα βρούμε και σε μορφή σκόνης;
Το παντζάρι σε σκόνη είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν, που φτιάχνεται μόνο από αποξηραμένο παντζάρι, το οποίο τρίβεται σε μορφή πούδρας. Έχει έντονο κόκκινο χρώμα και γι αυτό μπορεί να δώσει εντυπωσιακό χρώμα στις συνταγές στις οποίες προστίθεται -όπως σούπες, κέικ, muffins, pancakes, smoothies, ζεστά ροφήματα όπως latte και μπολ πρωινού με γιαούρτι-, ενώ η ιδιαίτερα γλυκιά γεύση του το καθιστά και εξαιρετικό γλυκαντικό.
Η εμβληματική ελληνική εταιρία ναυτιλίας MINOAN LINES κάνει «επανάσταση» στη ναυτιλία με μια σειρά πρωτοβουλιών και με το σύνθημα «Ταξιδεύουμε για το Περιβάλλον»